Nieuws + Persberichten
Isis geeft DVJ show op klimaattop

Isis geeft DVJ show op klimaattop

09 december 2009 Op 12 december, aanstaande zaterdag, is het zover: de grootste manifestatie rondom de klimaattop in Denemarken. Verwacht wordt dat er ongeveer 60.000 man zullen verzamelen om een duidelijke boodschap over te dragen aan alle wereldleiders in Kopenhagen.

Greenpeace International, NOOR en dj Isis hebben voor deze dag hun krachten gebundeld. Zo zal Isis zaterdag om 16.30 uur een optreden geven voor alle betogers bij het Bella Center Metro Station.
Naast een dj-set zal ze ook een grootse vj-show geven. De beelden komen van het agentschap NOOR, een internationaal documentaire fotoagentschap.
NOOR heeft voor dit project, Consequences by NOOR, hun fotografen over de hele wereld gestuurd om klimaat ‘brandhaarden’ vast te leggen.

De bekende fotograaf Kadir van Lohuizen, winnaar van de Zilveren Camera, Visa d’Or en prijzen bij de World Press Photo, ging bijvoorbeeld naar Brazilië om daar het verdwijnende regenwoud, wat plaats maakt voor koeien, ons vlees, te fotograferen.

Isis zal de beelden van de NOOR-fotografen in een éé uur durende show verwerken. Ook de jonge Deense dj en producer Mike Sheridan zal muzikaal een steentje bijdragen.

Voor meer informatie over deze manifestatie:

http://www.peoplesclimateaction.dk/uploads/41633/011209_12_december.pdf

12dec09: English — Demonstration ved klimatopmødet, 12. december '09

welcome to NOOR Photo Agency, tel. +31.20.6164040

Consequences by NOOR.

dj 100% ISIS - this is the offical website of Dutch female artist dj 100% Isis. - www.djisis.nl
Advertentie
Party Tips