Nieuws + Headlines
KLANKFEST maakt volledige line-up bekend

KLANKFEST maakt volledige line-up bekend

18 juni 2015

KLANKFEST (de opvolger van 10 Days Off) heeft de complete line-up bekend gemaakt, en die is niet misselijk. Onder andere DJ Snoopadelic (aka Snoop Dogg als hij niet draait), Luke Slater, Rebekah, Gary Beck en Deetron zullen de Vooruit in Gent onveilig gaan maken.

Het concept achter KLANKFEST kan eenvoudig worden uitgelegd: '10 dagen lang het allerbeste uit de Gentse party scene'. Voor de muzikale invulling slaat Nasty Mondays immers de handen in elkaar met de belangrijkste Gentse party organisatoren, clubs, promotoren en labels. Van gevestigde waarden als Decadance, Charlatan en Kozzmozz tot jonge organisatoren als Kowboys and Indians. Het resultaat is een programmatie die een staalkaart is van het allerbeste uit de Gentse party-scene.

Door de samenwerking van maar liefst 23 verschillende partners, verspreid over 10 dagen, kan KLANKFEST een brede waaier aan muziekstijlen aanbieden, vertegenwoordigd door de beste lokale en internationale artiesten in hun genre. Elke partner van KLANKFEST draagt zijn eigen muziekstijl en bijhorende subcultuur bij. Hierdoor zal er elke dag een ander publiek worden aangesproken. KLANKFEST wil niet alleen de Gentenaar aantrekken maar ook een nationaal en internationaal publiek. Daar staat de programmatie alvast garant voor.

De line-up bevestigt de ambitie van de organisatoren door 10 dagen lang een grote diversiteit aan muziekstijlen te programmeren. Van gevestigde waarden als Praga Khan, Luke Slater, TLP, Red D feat. Lady Linn en Hindu Radio Dj’s over aanstormend jong talent als Rebekah, Locked Groove, Trixy, Beauhause en vele anderen.

KLANKFEST maakte recent ook zijn grootste naam bekend voor zondag 19/07 op de Urban & Hip-Hop night, georganiseerd door City Queens, Me So Horny en Culture Club. Niemand minder dan Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal onder de naam DJ Snoopadelic de Concertzaal van de Vooruit in lichterlaaie zetten met een 2 uur durende dj-set. Snoop is ondertussen uitgegroeid tot de ‘the Godfather’ van de Amerikaanse Rap en Hip-Hop scène. Hij staat al 25 jaar aan de top van de hitlijsten, werkt samen met de grootste namen en heeft als grote verdienste dat hij het muziekgenre bekend en geliefd wist te maken bij een breed publiek. Hij vult met gemak de grootste muziek arena’s, stadia en festivalweides. Het zal dan ook zeer bijzonder zijn hem aan het werk te zien in een ‘intieme’ setting als de Concertzaal van de Vooruit.

INFO KLANKFEST:

Concertzaal Vooruit
Van vrijdag 17/07 tot en met zondag 26/07
Van 23u tot 7u
Min. leeftijd 18 jaar

Tickets:
Tussen 15€ en 20€ / dag
Dag 3: 29€ / 34€
10dagen/9 nachten pas: 99€ (gelimiteerd!)

Advertentie
Party Tips