Nieuws + Headlines
Koninklijke Nederlandse Munt eert Afrojack met holografische munt

Koninklijke Nederlandse Munt eert Afrojack met holografische munt

26 november 2018

Dj en producer Afrojack is een van de bekendste dj's wereldwijd. Al jaren heeft Afrojack verschillende top 10-hits, zowel nationaal als internationaal. Om zijn succes te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt Afrojack met een unieke, limited edition, holografische munt. Afrojack is de eerste dj die wordt geëerd met een munt en heeft het eerste exemplaar vandaag overhandigd gekregen in een van de meest bekende clubs in Europa: Bootshaus in Keulen.

Een speciale holografische munt
De 'Afrojack Holographic Coin' is geen wettig betaalmiddel, maar een eerbetoon en een must have voor elke verzamelaar of fan. De Afrojack Holographic Coin is uniek door het technisch holografische element dat deel uitmaakt van het moderne ontwerp. Door de munt te draaien, zoals een dj zijn/haar vinylplaten draait, is het portret van Afrojack zichtbaar via verschillende belichtingen. Dit unieke design is ontworpen door Juan José Sánchez Castaño, ontwerper bij de Koninklijke Nederlandse Munt. De verpakking toont een legendarisch moment van Afrojack in een kleurrijk ontwerp.

"Het holografische design is een unieke techniek die nog niet eerder is toegepast op een munt. We vinden het een hele eer om deze vandaag aan Afrojack te mogen overhandigen." – Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt

Kroon op nationaal en internationaal succes
Afrojack startte op 14-jarige leeftijd zijn carrière als dj en zette zich permanent op de kaart na de eerste wereldhits met o.a. Pitbull's 'Give Me Everything' en Beyonce's 'Run The World (Girls)'. De carrière van Afrojack kwam in een stroomversnelling en hij belandde al snel in de top 100-peilingen. Inmiddels is de dj nr. 8 in de DJ Mag Top 100, s 'werelds grootste muziek peiling. Afrojack blijft muziek ontwikkelen en heeft de laatste jaren diverse tophits gemaakt in samenwerking met andere succesvolle artiesten zoals David Guetta, Madonna, Nicki Minaj, Steve Aoki, Martin Garrix en nog veel meer.

Beschikbaarheid en verspreiding
De Afrojack Holographic Coin is per direct verkrijgbaar via www.knm.nl/afrojack. Fans moeten snel beslissen, er zijn slechts 10.000 Afrojack munten beschikbaar.

Advertentie
Party Tips