Nieuws + Headlines
Legendarische Speedfreax feesten keren terug in Nederland

Legendarische Speedfreax feesten keren terug in Nederland

17 oktober 2013

Op zaterdag 30 november keert Speedfreax na 9 jaar radiostilte terug in de Maassilo in Rotterdam. Met verse energie en vers bloed wordt er een vervolg gegeven aan de unieke Speedfreax evenementen. Feestaannemers Meubel Stukken, bekend van o.a. Valtifest, het Oud Hollandsch Acid Feest, O.W.A.P. en Manifesto hebben de handen ineengeslagen met de organisaties #Melroy en E&I om de legende van Speedfreax voort te laten leven.

Eind jaren ’90 begon Speedfreax als een intiem feest gericht op de 2step en UK Garage sound. Binnen korte tijd groeide Speedfreax uit tot een rage en waren alle locaties te klein voor de kleurrijke happening. De aankleding, muziek en uitbundig modieus geklede mensen hebben jarenlang gezorgd voor een ervaring die in die tijd ongekend was.

In 2013 schreeuwt de wereld weer om een evenement met deze frisse Engelse sound en een enthousiast publiek. Met het nieuwe team zal Speedfreax blijven staan voor de wildste entertainment en mooiste aankleding. Ook de dj’s zullen, [met een knipoog naar vroeger] ervoor zorgen dat ook in 2013 niemand onbezweet terug keert van Speedfreax!

Bekijk hier Speedfreax in de dance.nl agenda.

Advertentie
Party Tips