Nieuws + Headlines
Lick van de week: Ata

Lick van de week: Ata

07 september 2012 Het vinden van een dikke mixtape is het gaafste wat er is. Net zoals het moment dat je weekend begint dat is. Hoe vet is het om je weekend te kickstarten met een nieuwe mixtape? Dank de jongens van Nine Licks voor een nieuwe Lick van de Week.

De eerste vrijdag van september alweer, hetgeen betekent dat Nine Licks bijna 1 jaar bestaat. Dat vieren ze op 29 september in het Amsterdamse Noorderlicht, als warming-up voor AFTERFEST dat daar om 22.00 uur van start gaat. Een line-up om van te smullen met SHMLSS, Detroit Swindle, HAARBAARBAAR, Chris Ivan, Elias Mazian en de headliner: ATA. Ata? Ja, of je worst lust, want Ata is een Frankfurter.

In Frankfurt runt hij al dertien jaar de legendarische danstoko Robert Johnson. Draaien doet de Duitser sinds eind jaren 80. Z'n deephouse is derhalve smeuïg als maar zijn kan. Dit wordt gruwelijk.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F30325205&show_artwork=true"></iframe>

Advertentie
Party Tips