Nieuws + Headlines
Lick van de week: TCTS

Lick van de week: TCTS

25 januari 2013 Zeurpieten zeggen dat iedereen tegenwoordig dj kan worden. Dat maakt het voor muziekblogjes des te leuker om op speurtocht te gaan naar de krenten in de pap. Op dit moment is de Nederlandse scene in volle bloei, wat vooral resulteert in lokaal talent. Maar goed, we bevinden ons thans in de digitale wereld, waar grenzen niet bestaan.

Ook in de UK - op dit moment bakermat van de meest in het oor springende house - floreert de lokale scene. En poppen de blogjes bij bosjes op, zoals het door studenten gerunde Stamp The Wax, een Brits blog met focus op Londen, Bristol en Brighton. Toch wel de heetste steden van dit moment.

Een stad die altijd heet is (geweest) en waarschijnlijk nooit zal afkoelen, is Manchester. Geboortestad van rave en acid, één van de roemruchtste eerste ankerplaatsen van house. Nog steeds staat er talent op, zoals de jonge Sam O'Neill alias TCTS.

Voor Stamp The Wax maakte hij deze dope mixtape. De tracklist, met o.a. Cause & Affect, Shadowchild, Claude VonStroke en Dusky, verraadt kennis van zaken. En belangrijkst: ook veel eigen tracks. Producing blijft een pre. Keep on trucking.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74913783"></iframe>

Advertentie
Party Tips