Nieuws + Headlines
Loveland goes Barcelona

Loveland goes Barcelona

26 maart 2016

Loveland is in Nederland al twintig jaar een begrip, maar gaat deze zomer ook de buitenlandse paden betreden. Dat gaat op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni gebeuren in het Port Forum in Barcelona, waar zowel een dag- als een nachtprogramma neergezet wordt.

Op vrijdag de 17e is de kickoff van Loveland Barcelona aan de hand van Drumcode-baas Adam Beyer, die het podium zal delen met artiesten als Dense & Pika, Enrico Sangiuliano, Luigi Madonna, Marco Faraone, Pan-Pot, Paul Ritch, Sam Paganini, Bart Skils, Nick Curly en nog een aantal anderen.

Op zaterdag 18 juni is er alleen plek voor live acts, zoals Loveland dat al eerder introduceerde op de Loveland Live-edities in Nederland. Verwacht verrassende optredens op de twee podia van artiesten als Audion, Gabriel Ananda, Henrik Schwarz, KiNK, Rodriguez Jr, Stephan Bodzin, Vince Watson, Wareika, DOP, Egbert, Gaiser, Julian Jeweil, Matador, Redshape, Secret Cinema, Skudge en Surgeon.

Zoals gezegd zullen beide dagen plaatsvinden in het Port Forum, een relaxte buitenlocatie die uitkijkt over zee en omgeven is door palmbomen. De Mediterraanse sfeer zal hier zonder twijfel op de bezoekers neerdalen. Loveland Barcelona belooft iets bijzonders te worden.

Alle informatie:

Loveland Barcelona
Port Forum, 17 en 18 juni 2016
Meer dan 30 artiesten, meer dan 15 live acts
2 Stages, Open Air, dag & nacht

Web: www.loveland.es // FB: bit.ly/LovelandBarcelonaFB // RA: bit.ly/LovelandBarcelonaRA

Advertentie
Party Tips