Nieuws + Headlines
Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM

Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM

13 december 2015

Evenementenorganisatie en platenlabel Loveland start een wekelijkse radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdagnacht 4 december wordt iedere week een uur lang de meest legendarische Loveland-set uitgezonden. Voor de eerste uitzending stond de set die het Grammy-winnende duo Deep Dish tijdens Loveland ADE 2014 draaide op het programma.

Loveland Legacy
Eén van de langstlopende en grootste organisatoren van dance-evenementen van Nederland start een eigen radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdag 4 december zijn iedere week om 00:00 uur een uur lang de meest legendarische sets te horen. De sets die op het programma staan zijn stuk voor stuk opgenomen op Loveland-evenementen van de afgelopen twintig jaar.

In de komende weken kunnen naast Deep Dish sets worden verwacht van Speedy J, Einmusik, Secret Cinema, Dosem en Arjuna Schiks. De naam Loveland Legacy verwijst naar de erfenis van twintig jaar feesten organiseren. Ook is het de naam van de muziekspeler, die te vinden is op loveland.nl, waar nu al meer dan 500 sets te vinden zijn uit de rijke historie van Loveland.

Loveland Legacy is wekelijks in de Randstad te ontvangen via 95.6 FM (Den Haag), 95.7 FM (Amsterdam), 95.9 FM (Leiden) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren op fresh.fm of via de Fresh FM app.

Liefde voor muziek
De radioshow is onderdeel van het uitbreiden van de muziekafdeling van Loveland. In 2015 startte Loveland het muzieklabel Loveland Recordings op met een dubbel vinyl waarop tracks van onder andere Mathew Jonson, Anthony Rother en Egbert te horen zijn.

Daarnaast vond op 1 januari 2015 de eerste editie van Loveland Live plaats. Een concept waar geen dj’s draaien, maar uitsluitend live artiesten worden uitgenodigd. De tweede editie van Loveland Live vindt plaats op vrijdag 1 januari 2016 met onder anderen Booka Shade, Extrawelt, Matador, Mathias Kaden, Recondite en Secret Cinema te zien zijn.

Advertentie
Party Tips