Nieuws + Headlines
Mary Go Wild deelt festivaltickets uit

Mary Go Wild deelt festivaltickets uit

18 december 2013

Onlangs verscheen Mary Go Wild, een indrukwekkend boek over 25 jaar house in Nederland. Als extraatje maken kopers van dit boek nu ook kans op een gratis festivalticket -van Dance Valley en Mysteryland tot ADE, Awakenings, Extrema, 5 Days Off en Loveland, ze doen allemaal mee met deze unieke actie.

Alsof het niet genoeg was. Mary Go Wild is de laatste tijd al uitgebreid de hemel ingeprezen om de vele uitgebreide verhalen en beelden bij onze 25-jarige housegeschiedenis. In totaal zijn er 600 pagina's waar talloze (muziek)stromingen, trends, scenes, artiesten, organisaties en evenementen in kleurrijke anecdotes worden beschreven. Omdat de journalisten en (beeld)redacteuren kosteloos meewerkten aan dit project is de prijs van Mary Go Wild laag gebleven: 25 euro.

Voor diezelfde prijs maken kopers van het boek nu ook nog eens kans op een gratis festivalticket. In totaal zijn er 25 zogenaamde 'silver tickets' in de boeken verstopt, elk ticket geeft recht op twee kaarten voor een bekend dancefestival. De actie is deze week van start gegaan en loopt door tot 7 januari (of wanneer alle silver tickets gescoord zijn).

Lees voor meer info het volledige persbericht.

Advertentie
Party Tips