Nieuws + Persberichten
Miss Bunty lanceert app MIX Bunty bij haar nieuwste single!

Miss Bunty lanceert app MIX Bunty bij haar nieuwste single!

26 april 2013

 

Met de gloednieuwe app van Miss Bunty kan iedereen met een iPhone op eenvoudige wijze een eigen remix van de single ´Fire´ maken. 

‘Fire’ en een aantal remixen daarvan zijn opgehakt in blokjes, die je kunt combineren en opslaan om je eigen unieke remix te maken! Die remix kun je ‘sharen’ met anderen en zien wat zij er van vinden.  Zij kunnen ook weer een remix maken van jouw remix.

Degene met de beste remix krijgt thuis een persoonlijke serenade van Bunty!

 

´Fire´ is de 2e single release van Bunty’s album Reanimated. Vorig jaar is de track ´Get in Line´ gereleased en nu is dus de beurt aan ‘Fire’. Giorgio Moroder, Amii Stewart en Cerrone in de mix. Een ode aan disco, Bunty’s eerste muzikale liefde.

‘Fire’ gaat over het leven. Leef met passie. “Fire, spice it up!”

Miss Bunty (Mariëlle Dijkhuizen) is een van de grootste MC’s/ freestyle vocalistes van ons land.Ze startte haar carrière al vroeg als zangeres van vele punk-, rock-, funk- en soulbands. Een van haar eerste optredens als freestyle vocalist en MC was in de legendarische RoXy in Amsterdam. Daarna ging ze letterlijk de wereld over (meer dan 25 landen) en werkte samen met (inter)nationale DJ’s in verschillende stijlen zoals David Guetta, Bonobo, Roog, Kerri Chandler, Erick E, Lucien Foort, Miss Monica, Ryan Marciano & Sunnary James, Joost van Bellen en vele anderen.
Ze had wereldwijde hits op bekende danslabels als Hed Kandi, Defected , Ultra, Nervous Records en The Ministry of Sounds.

Bij de single een kleurrijkevideoclip geproduceerd, door Alex Kaseta:
http://www.youtube.com/watch?v=8DyCt8I5-sw

De app MIX Bunty is nu te downloaden via www.mixblocks.com/missbunty.

En het hele album ‘Reanimated’ is te koop via alle online portals.

www.missbunty.com


Advertentie
Party Tips