Nieuws + Headlines
Moeilijke tijd voor DJ Dimitri

Moeilijke tijd voor DJ Dimitri

10 april 2013

Begin maart werd Dimitri Kneppers opgenomen in het ziekenhuis met een vooralsnog onbekende infectie. Dit had als gevolg dat zijn tenen aan één voet geamputeerd moesten worden. Helaas verliep zijn herstel niet voorspoedig en nu is er nog meer slecht nieuws.

Op zijn Facebook pagina postte hij zelf de volgende tekst:

Lieve HTSM’ers,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat ik er a.s. vrijdag niet bij kan zijn op mijn eigen HTSM feestje.
Deze week word ik weer opgenomen in het ziekenhuis en zal een onderbeenamputatie moeten ondergaan.
Sinds mijn laatste operatie kamp ik met heftige pijn, waarvan ik dacht dat dit fantoompijn was en de pijn t.z.t. wel zou verdwijnen. De artsen en ik hebben lang gedacht dat de genezing van mijn voet voorspoedig verliep.
Helaas hadden we het mis.
De pijn werd steeds heftiger en bij de laatste controle op het ziekenhuis is gebleken dat het enige goede bloedvat in mijn onderbeen al het werk niet aan kan en mijn onderbeen dus niet goed doorbloed wordt.
De pijn was dus geen fantoompijn maar zenuw/vaat pijn.
De arts wilde me direct al opnemen, maar ik had in overleg met hem besloten om het nog 2 weken een kans te geven. 
Ik wilde graag nog even samen zijn met mijn lieve dochter, familie en vrienden en ook de HTSM avond nog meemaken, al was het maar voor 2 uurtjes.
Ik had al eerder heel veel nieuwe muziek voor jullie bij elkaar gezocht en was me al aan het voorbereiden. Ondanks de pijn had ik er heel veel zin in en wilde voor de voorlopig laatste keer ook nog even met jullie samen zijn.
Helaas heb ik moeten besluiten het ziekenhuis eerder te bellen voor de opname, omdat mijn voet zienderogen achteruit gaat en het niet verantwoord is om nog langer te wachten.
Ik heb Jan en Marianne net laten weten dat ik er niet bij kan zijn. Ik wil hen bedanken dat zij alles in het werk hebben gesteld om het voor mij zo comfortabel mogelijk in de djbooth. Ook wil ik jullie bedanken voor jullie lieve berichtjes. 
Ik hoop dat jullie er allemaal toch bij zijn a.s. vrijdag en er een mooi feest van maken.
Zodra ik weer hersteld ben beloof ik jullie een HTSM feest als nooit tevoren. Ik ga jullie heel erg missen. 
Liefs, Dimitri

Wij van Dance.nl wensen Dimitri heel veel beterschap in deze moeilijke tijd. Wil je Dimitri een steuntje in de rug geven? Laat een berichtje achter op zijn Facebook pagina
Advertentie
Party Tips