Nieuws + Headlines
Mord en Strictly Techno pakken door met nieuwe Mord labelnacht in Factory 010

Mord en Strictly Techno pakken door met nieuwe Mord labelnacht in Factory 010

03 september 2015

Strictly Techno is al jaren een begrip in Rotterdam, Mord is dat sinds dit jaar ook. De twee partijen slaan de handen weer ineen voor een avondje daverende no-nonsense techno in Factory 010.

Waar Strictly Techno de langst lopende technonacht is van Rotterdam, timmert het Mord Records van Bas Mooy sinds dit voorjaar enorm aan de weg. Zelfs de Berghain is al gevallen voor de kwaliteitstechno van het label en nodigde Bas en de zijnen afgelopen mei uit om in de Berlijnse technotempel een heuse labelnacht te organiseren.

Mord Records zelf bestaat al vanaf 2013 maar is zich vanaf dit jaar ook toe gaan leggen op het organiseren van evenementen. Er zijn al labelnachten geweest in steden als Rotterdam (de thuisbasis), Boedapest, Bari, Gent, Rome, Parijs, Keulen en dus in Berlijn. Er staan al nachten op het programma voor onder andere Kopenhagen, Lyon, Moskou, Wenen, Buenos Aires, Antwerpen enzovoort enzovoort enzovoort. Het lijkt op het moment niet op te kunnen voor het label.

Aankomende zaterdag vindt de tweede Mord-nacht plaats in thuisbasis Rotterdam met de grootste line-up tot nu toe: maar liefst zes Mord-artiesten zullen acte de présence geven, gedurende negen uren aan onberispelijke kwaliteitstechno. Niet te missen dus.

Koop je tickets hier, zolang die er nog zijn: >>> bit.ly/mord-tickets

LINE-UP: UVB, Ansome live, Bas Mooy, Sunil Sharpe, Lag, Charlton
Datum: Saturday September 5th
Lokatie: FACTORY 010 Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam
Tijd: 23.00-08.00
Early bird ticket: 10 euro / sold out Regular ticket: 14 euro
Event: bit.ly/strictlytechno
Web info: www.strictlytechno.nl / www.facebook.com/strictlytechno / www.maassilo.com / https://www.facebook.com/factory010

Advertentie
Party Tips