Nieuws + Headlines
Nederlands duo maakt officieus anthem van Ultra Music Festival

Nederlands duo maakt officieus anthem van Ultra Music Festival

29 maart 2013 Afgelopen maand was er weer het jaarlijkse circus in Miami, de welbekende Winter Music Conference. Vast onderdeel van dit week lange evenement is ook het Ultra Music Festival. De track die daar het meest blijkt te zijn gedraaid is afkomstig van een Nederlands duo: The Code, geproduceerd door W&W.

Het officieuze anthem van het festival, zo wordt het nummer nu betiteld. W&W, bestaande uit Willem van Hanegem jr (jawel, zoon van..) en Ward van der Harst, maakte The Code samen met producer Ummet Ozcan. En hoewel het al een redelijke clubhit was, won het in Miami alleen maar aan kracht. Na twee weken op de eerste plek op Beatport lijkt nu ook het grote publiek om te gaan voor deze track.

En zo groeit de roem van het duo. W&W staat inmiddels op #25 van de DJ Mag Top 100 en deed de afgelopen vijf weken een intensieve wereldtour -lijkt erop dat we wéér een paar dancehelden erbij hebben.

The Code dus, uitgebracht op Hardwell's label Revealed Recordings. Check die plaat en begrijp waarom ze hier in Amerika helemaal los op gaan..

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7bQwn6FwakY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Advertentie
Party Tips