Nieuws + Headlines
Nieuw festival in Delft

Nieuw festival in Delft

06 juni 2013

Er komt een nieuw festival in Delft. Genaamd OHM Festival brengt het evenement op zaterdag 17 augustus meerdere dj's uit de techno en house samen op twee podia. Ondermeer The Advent, Egbert en Tom Trago zijn van de partij.

 

De organisatie spreekt al van 'een intiem festival met twee stages en een mooie, verrassende line-up met artiesten uit house, deephouse en techno'. Klinkt weliswaar veelbelovend, maar in alle eerlijkheid ook zoals vele andere festivals.
Wat OHM Festival écht onderscheidt is de locatie: het oude fabrieksterrein van 'Lijm en Cultuur' aan de Rotterdamseweg in Delft. Zo valt de techno helemaal op zijn plek in een klassieke fabriekshal en zullen er buiten meer housey avonturen te beleven zijn op de openlucht mainstage.

OHM Festival dus, weer een nieuwe speler in het almaar uitdijende festival-landschap. Maar met namen als The Advent, Egbert, Audiojack, ROD, Tom Trago, Tony Rohr en Homework helemaal geen slechte nieuwkomer.

Het festival wordt georganiseerd door Zeezout en Elevation Events, dat na eerder succes met Soenda nu terugkeert met een gloednieuw concept. Kijk voor meer info op hun website.

Hier de volledige line-up:
The Advent (POR) // Tony Rohr (US) // Audiojack (UK) // NTFO (DE) // Egbert (live) // ROD // Tom Trago (live) // Dale Howard (UK) // Homework // De Sluwe Vos // Joop Junior (live) // Samuel Deep // Anil Aras // L'Atelier // Het Meisje // Life on Mars 

Advertentie
Party Tips