Nieuws + Headlines
Nog kaarten voor benefietnacht dj Dimitri in Trouw

Nog kaarten voor benefietnacht dj Dimitri in Trouw

03 mei 2013 Op 5 mei is het zover: Zondag in Trouw voor Dimitri. De dansnacht staat geheel in het teken van de zieke Dimitri Kneppers. Collega’s als Tom Trago, San Proper, Boris Werner en Melon zetten vanaf 21:00 uur hun platen op zonder daarvoor betaald te worden. Maar het zijn niet alleen de dj’s die belangeloos meewerken. Iedereen die in die nacht voor en achter de schermen van de club aan de slag is, doet dat op vrijwillige basis en met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor een vriend in moeilijke tijden. 
 

‘De uitgaanswereld is oppervlakkig’, wordt wel eens verwijtend gesteld. ’s Nachts gaan alle handjes de lucht in en slaat iedereen gemakkelijk een arm om een ander heen, maar overdag is het weer ‘ieder voor zich en God voor allen’ in dit koele kikkerlandje. De ziekte van Dimitri heeft echter veel mensen aan het denken gezet. Want wie realiseerde zich voorheen nou écht, dat al die dj’s die ons nacht in nacht uit de beste muziek voorschotelen, eigenlijk kleine zelfstandigen zijn – de Tiësto’s en Afro Jacks van deze wereld daargelaten – die (te) dure verzekeringen moeten afsluiten om bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid niet in de bijstand terecht te komen? Daarom was het ook goed te lezen, dat Indie Support en DJBroadcast in samenwerking met De Amersfoortse nu een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering speciaal voor dj's aanbieden. De trigger hiervoor was het uitvallen van Dimitri, die een lang revalidatietraject te wachten staat en voor wie deze verzekering in feite te laat komt. Om hem boven op de lichamelijke misère niet ook nog eens op te zadelen met financiële sores, is het idee voor de benefietnacht in Trouw ontstaan. Daarmee is dit event ook een statement: de dancescene is niet oppervlakkig!

Vier je bevrijdingsfeest zondagavond/-nacht in Trouw en laat zien dat je een hart voor Dimitri en dus voor dance hebt. De line-up is indrukwekkend te noemen. Joost van Bellen, Tom Trago, San Proper, Melon, Makam, Boris Werner, William Kouam Djoko, Serge, Patrice Bäumel, Olaf Boswijk, Jean Pierre Enfant, Sandrien & Carlos Valdes en Jasper Wolff & Maarten Mittendorff geven acte de présence. Maar ook vrienden van Dimitri, zoals Steve Rachmad, Awanto3 en Aron Friedman & Eric de Man, leveren een muzikale bijdrage. De crew van Trouw krijgt voor deze gelegenheid versterking van oud-RoXY-personeel. De gehele opbrengst van deur, bar en garderobe wordt aan Dimitri gedoneerd.

Tickets zijn tegelijkertijd een donatie en kosten respectievelijk 15, 25, 50 of 100 euro. Ticketscript zal voor deze avond geen administratiekosten in rekening brengen.

Wie op 5 mei verhinderd is, maar toch een bijdrage wil leveren, kan een donatie storten op een door Trouw speciaal daartoe geopende rekening, nr. 19.76.00.255 t.n.v. Post CS, Amsterdam, o.v.v. ‘Trouw op Zondag voor Dimitri’.

ZONDAG 05 MEI 2013

TROUW OP ZONDAG VOOR DIMITRI

Deuren open: 21.00 uur

TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127

Advertentie
Party Tips