Nieuws + Persberichten
Outdoor Stereo gaat een wereldreis maken

Outdoor Stereo gaat een wereldreis maken

22 mei 2010 Zaterdag 21 augustus fleurt het Julianapark in Hoorn op met de beats van het Outdoor Stereo Festival. Tijdens deze 4e editie kun je weer aan het water van het IJsselmeer genieten, relaxen en dansen bij de 5 area’s die het festival rijk is. Met de prachtige locatie, het kleinschalige karakter (7000 bezoekers) en een kick ass line-up, mag Outdoor Stereo zich tot één van de leukste dancefestivals van Noord-Holland rekenen. Iedereen blikt nog met blije gedachten terug op het uitverkochte festival van vorig jaar, waar het volop genieten was. Dit jaar doet Pink Hippo Productions er nog een schepje bovenop en trekt het alles uit de kast om de verwachtingen te overtreffen. Come and check it out!

Around the World
Met het thema van dit jaar reist Outdoor Stereo de wereld over en waan je jezelf bij elke stage in een ander continent. Het ene moment sta je te funken in Tokio en het andere moment spring je de planken uit de vloer in Moskou. Kortom, je bent voor één dag een wereldreiziger! Waar voorgaande edities de aandacht met name uitging naar de line-up en de stages, word je dit jaar verrast en vermaakt met de kleine dingen die een festival juist zo leuk maken. Eigenzinnige acts, gekke spelletjes, rare attributen en massagedames kruisen straks je pad op Outdoor Stereo. Kortom, het wordt een dag om te genieten!

De line-up!
Dan nu het moment waar iedereen op heeft zitten wachten... Met trots presenteert Pink Hippo de line-up van Outdoor Stereo! Er zijn meer dan 40 nationale en internationale acts te bewonderen op het festival en dit zijn de namen:

Globalstage
Joris Voorn
Erick E
Benny Rodrigues
Gregor Salto
Dennis Ruyer
Shermanology
Mark Junior

Moscow Madness
Showtek
Tuneboy
Frontliner
Partyraiser
Promo
D-Passion
Dutch Master
Audio Psychos
Anagenetic

Tokio Techno – Hosted by Lovin L’ectro
Olene Kadar
Butch (D)
Nakadia
De Man Zonder Schaduw
Melon
Tomaschek
Miss Melera

Rio Carnival - Hosted by House the 90’s
Buzz Fuzz
Dano
Marnix
House the 90’s DJ-Team
Uzi
Rabies
Alain
Marlin
MC Tha Mouth of Madness

Surfers Paradise
Rové
Outrageous Okona’s
Aemilius
Nasty Nelis vs Filthy Dutch
Spetterphat
Mr. Krymton vs Alain Diaz
Samuel Santos
Justincase
Winnaar Sneakers contest
MC C-Baz

Get your ticket!
Na het lezen van bovenstaande line-up en met de wetenschap dat Outdoor Stereo de voorgaande (uitverkochte) editie in alle opzichten gaat overtreffen, wil je natuurlijk snel je kaartje in huis hebben. De 1000 Early Bird tickets voor € 25,- waren in rap tempo uitverkocht, maar ook voor de normale prijs hoef je het niet te laten. Je koopt je ticket voor € 32,50 (ex fee) online op Outdoor Stereo of bij één van de Free Record Shops bij jou in de buurt. Besteed je vakantiegeld dus nuttig en bestel je ticket voordat het te laat is!

Enjoy the Festival!
Advertentie
Party Tips