Nieuws + Headlines
O.W.A.P. presenteert line-up

O.W.A.P. presenteert line-up

15 januari 2016

Op zaterdag 19 maart zal een nieuwe editie van O.W.A.P. plaatsvinden in Warehouse Elementenstraat te Amsterdam. De complete line-up voor dit jaar is weer niet mis.

Vorig jaar ging het dak eraf met sets van Masters At Work en Todd Terry. Maar ook dit jaar staat er weer veel moois op het programma en kunnen de fluitjes, smileys, acidtoeters en bellen alvast weer uit de kast gehaald worden. In twee zalen in het Warehouse aan de Elementenstraat worden dan, met CHICAGO als inspiratie voor de grote zaal en NEW YORK voor de 2e zaal. de volgende namen gepresenteerd:

PHUTURE (Chicago, US)
MIKE DUNN (Chicago, US)
MOOD II SWING (New York, US)
DIMITRI
REMY
MELON
ERIC DE MAN
MIKE RISK
Hosted by: The Dutch Diva of Dance MISS BUNTY & THE ORIGINAL CONFETTIMAN

Een nacht met enkel legendes dus, waarbij natuurlijk vooral de 'Acid Godfathers' Phuture (DJ Pierre & Spanky), Mike Dunn ('God Made Me Phunky') en Mood II Swing (de allereerste keer dat zij in Nederland draaien) meteen opvallen.

De internationale toppers worden uiteraard vergezeld door het beste van onze eigen bodem. Remy, Dimitri, Melon en Eric De Man behoeven natuurlijk geen introductie meer. Daarnaast is ook O.W.A.P. resident Mike Risk weer van de partij.

Alle informatie:

Meubel Stukken & FUSE Communication present:
O.W.A.P. – The Chicago vs New York Edition
Zaterdag, 19 Maart 2016
Warehouse Elementenstraat, Elementenstraat 25, Amsterdam
22.00 – 07.00

Tickets (ex. vvk):
Acid Bird: € 34,50
Late Bird: € 39,50

www.owap.dj
facebook.com/originalwarehouseacidparty
www.meubelstukken.nl

Advertentie
Party Tips