Nieuws + Headlines
Party tip: 12 uur doorhalen in Brussel

Party tip: 12 uur doorhalen in Brussel

26 november 2012 Toevallig een weekendje Brussel voor de boeg? Dan raden we aan even langs te wippen in Club Fuse, waar deze zaterdag een 12-uur durende dance-marathon staat gepland, ondermeer met Ellen Allien en Visionquest achter de draaitafels.

Onder het motto Less Sleep More Fuse wordt er zaterdagnacht 1 december van 11u 's avonds tot 11u 's ochtends gedanst op beats van onder andere Bpitch bazin Ellen Allien en Visionquest goden Seth Troxler en Ryan Crosson.

Verder worden ook Clovis, César Merveille en Guillaume & The Coutu Dumonts (live) op de dansvloer verwacht. Iedereen die het weet vol te houden wordt na een halve nacht dansen trouwens beloond: er zullen dan namelijk croissants en koffie worden geserveerd.

Onlangs brachten Crosson en Merveille trouwens een geweldig album uit, getiteld DRM. Hier een 16 minuten durende indruk van die plaat, beschouw het maar als een rustige opwarmer voor die lange, hete Brusselse nacht..

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67128344&show_artwork=true"></iframe>

Advertentie
Party Tips