Nieuws + Headlines
PT Events presenteert wintereditie Grotesque Indoor Festival 2015

PT Events presenteert wintereditie Grotesque Indoor Festival 2015

26 mei 2015

Het lag in de lijn der verwachting. Na een spectaculaire dageditie in het prille voorjaar van 2015 komt Grotesque nu met de aankondiging van een wintereditie. Zaterdag 12 december mag met grote letters in de agenda's worden gemarkeerd.

Deze editie gaat weer de nacht in en zal plaats vinden in de Utrechtse Central Studio's. De line-up is hieronder te vinden. Het Grotesque-team voegt hier aan toe dat er nog een ongekend grote verrassing plaats zal vinden in de nacht van het evenement. Laat het speculeren dus maar beginnen, maar deze surprise-act wil je in ieder geval niet missen!

Trance in full effect
Grotesque Indoor Festival zal weer veel liefhebbers trekken. De aankondiging is al op vele buitenlandse media gedeeld en de reacties op de line-up zijn waanzinnig. En laten we eerlijk zijn, deze is ook om van te smullen. Check hieronder de volledige line-up:

John O'Callaghan - Orjan Nilsen - Bryan Kearney - Mark Sixma - RAM - Mark Sherry - Standerwick - Alex Di Stefano - Adam Ellis - David Gravell - Solis & Sean Truby - Adam Seller - Dreamlabs

Super Early bird
Grotesque komt met een ontzettend lekkere vroegevogelsactie. Eentje die je liefst 60% korting geeft op de ticketprijs van €56,25. Het betreft een 24uurs-actie die start op woensdag 27 mei, 20 uur. In de daaropvolgende 24 uur scoor je een ticket voor slechts € 22,50! Via Paylogic of Easyticket.

Advertentie
Party Tips