Nieuws + Headlines
Rauw viert feest in 2013

Rauw viert feest in 2013

19 december 2012 2013 wordt een feestjaar voor Rauw, het beruchte clubfeest van Joost van Bellen en consorten. Tien jaar zal het bestaan en dat gaat uitgebreid worden gevierd in thuisbases Trouw en Tivoli, te beginnen met een paar dikke feesten in januari.

Zelf hebben ze al bekendgemaakt er flink tegenaan te zullen gaan in het nieuwe jaar. Het tienjarig bestaan van Rauw zal in de loop van 2013 steeds nadrukkelijker worden, zowel met de clubavonden als speciale stages op festivals.

Hierbij keert het feest terug naar haar electroclash-oorsprong, maar zullen ook nieuwe artiesten voorbij komen. Zeg maar het complete Rauw-palet in één volgestouwd, luidruchtig jaar, te beginnen op 11 en 12 januari in respectievelijk Trouw en Tivoli.

Uiteraard staat op beide avonden opperhoofd Van Bellen op het program. Maar ook de nieuwe Franse sterren Surkin en Para One (bekend van het Marble-label) zijn van de partij in Amsterdam en Utrecht.

Daarnaast zal in de Trouw ook de tweede zaal opengaan, waar vooral Rauw-classics te horen zullen zijn, van electroclash tot fidgethouse tot een flinke bak herrie. Hiervoor is het legendarische Vlaamse duo The Glimmers aangetrokken, die samen met de Disc Twins en een uurtje Joost van Bellen alle oude klassiekers weer uit de platentas zullen trekken.

Kortom, laat het feest beginnen!

Vrijdag 11 januari: Rauw in Trouw, met Joost van Bellen, Surkin, Para One, The Glimmers en Disc Twins.

Zaterdag 12 januari: Rauw in Tivoli, met Joost van Bellen, Surkin en Para One.

Meer info op de Rauw website.
Advertentie
Party Tips