Nieuws + Headlines
Roger Sanchez brengt het Warehousegevoel naar Amsterdam

Roger Sanchez brengt het Warehousegevoel naar Amsterdam

14 maart 2017

Voor alle Nederlandse muziek liefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez’ Undr The Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam op 21 april aanstaande.

De Amerikaanse legende en housepionier komt naar Nederland gevlogen om het oude ravegevoel te doen herleven in één van Amsterdams meest legendarische pakhuizen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de housescene zal het aan Roger Sanchez niet liggen om voor een meer dan legendarische nacht te zorgen.

Gelanceerd in 2014, is het Undr The Radr-label is niet alleen de thuisbasis van Sanchez' eigen producties en remixen, maar staat het label ook altijd open voor de geluiden van nieuwe talenten en andere gerenommeerde collega's. In de afgelopen drie jaar hebben de Undr The Radr Nights hele volksstammen vermaakt in de VS, Mexico, Oman, Italië, Costa Rica, Spanje en vele andere warme bestemmingen. Het evenement wordt gehost door PT Events en vindt plaats op één van de meest bekende dancelocaties in Amsterdam en daarmee zal deze nacht er zeker eenn zijn om te onthouden.

Line-Up

Naast een 4-uursset van de S-man himself, zal onze Lucien Foort en de uit Engeland afkomstige Kydus naast Roger Sanchez achter de tafels staan voor een avondvullend programma. Het zal een exclusieve Nederlandse show zijn van Sanchez, zeker als je daarbij bedenkt dat de beste man eigenlijk vrijwel nooit een dergelijk lange set neerzet in Nederland.

Voor meer info, check www.rogersanchezpresents.com en begin alvast met de pre-party!

ROGER SANCHEZ PRESENTS UNDR THE RADR – WAREHOUSE AMSTERDAM

DATUM: Vrijdag 21 April 2017
TIJD: 22.00 – 05.00
LEEFTIJD: 18+
LOCATIE: WAREHOUSE ELEMENTENSTRAAT – AMSTERDAM

Advertentie
Party Tips