Nieuws + Headlines
Sam Sparro keert terug naar het paradijs

Sam Sparro keert terug naar het paradijs

07 mei 2012 Hij staat bekend om zijn dance-gestijlde pophits. Sam Sparro scoorde een paar jaar geleden vooral met single Black And Gold, nu keert hij binnenkort terug met een gloednieuw album, Return To Paradise.

De plaat verschijnt 1 juni en is volgens Sparro (echte naam Samuel Falson) het resultaat van twee jaar hard werken. Dit is wat de Brit erover te zeggen heeft:
“Het album is het product van veel experimenteren en songschrijven. Ik ben minstens twee tot drie keer totaal van richting veranderd. Ik begon eerst met rock georiënteerde tracks, daarna werd het meer pop en uiteindelijk kwam ik tot een album dat is geïnspireerd door muziek uit de periode 1978-1984: paradise garage.”

In het verleden werkte Sam Sparro samen met Basement Jaxx, Mark Ronson, DJ Mason & DMC, leverde hij remixes af voor Kimbra, OK Go en Sky Ferriera en schreef hij songs voor Adam Lambert en Natasha Beddingfield.

De eerste single van Sparro's nieuwe album heet Happiness, check 'm hier:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cV2ndDV8cQk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Advertentie
Party Tips