Nieuws + Headlines
Sensation breekt met witte dresscode

Sensation breekt met witte dresscode

03 maart 2016

Op zaterdag 2 juli keert Sensation terug naar de Amsterdam ArenA. Met de splinternieuwe show, Angels and Demons, worden bezoekers dit jaar uitgedaagd om geheel in het zwart of wit te komen. Hiermee breekt de organisatie met de traditie van de strikt witte dresscode. De kaartverkoop van Sensation start op zaterdag 26 maart om 10.00 uur via Sensation.com.

Sander Vermeulen, de creatief directeur van Sensation, zegt over het nieuwe thema: "De jaarlijkse première in de Amsterdam ArenA blijft voor mij de meest bijzondere Sensation van het jaar. Ik kijk er enorm naar uit om de editie van vorig jaar te overtreffen en ik weet zeker dat dit gaat lukken. Het showthema in combinatie met de zwarte en de witte dresscode geeft de show een nieuwe dimensie. We passen de meest vooruitstrevende technieken toe, waardoor bezoekers meer dan ooit tevoren een belangrijk onderdeel vormen van de show, en we gaan los met nooit eerder vertoonde showeffecten."

Vorig jaar kwamen 40.000 in het wit geklede danceliefhebbers samen om The Legacy te eren, het 15-jarig jubileum van het evenement. Dit jaar vraagt Sensation haar bezoekers middels een aanduiding op het ticket geheel in het zwart of wit te komen. De nieuwe show Angels and Demons wordt volgens de organisatie 'een paradoxale reis waarbij tegenstellingen worden uitgedaagd een eenheid te vormen'.

Alle info:

Wereldpremière: Sensation – Angels and Demons
Datum: 2 juli 2016
Locatie: Amsterdam ArenA

De kaartverkoop van Sensation – Angels and Demons start op zaterdag 26 maart om 10.00 uur via Sensation.com.

Advertentie
Party Tips