Nieuws + Headlines
Soul Clap nieuwe video & podcast

Soul Clap nieuwe video & podcast

06 april 2012 Na talloze edits en remixen volgt nu eindelijk het debuutalbum van Soul Clap. De discofreaks uit Boston spreken erover op een nieuwe podcast, ondertussen fijne deuntjes draaiend, en hebben inmiddels ook een eerste single uitgebracht, inclusief dwaze Muppet-achtige video -check het hier!

Laat het maar aan 'the clap' over om iets bijzonders van die nieuwe plaat te maken. Getiteld EFUNK brengen de heren al hun liefdes samen, van disco en funk tot R'nB en flarden van house.
De dansvloer staat echter niet centraal op het album, zoals je ook op eerste single The Clapping Song hoort.

Hier de video ervan, een nogal onzinnig Muppet-gestijld niemandalletje, wat wel meteen een goede indruk geeft van Soul Clap's onvoorspelbaarheid, ongein en onzin.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/L4Sim10aiik" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Om verder in de stemming te komen heeft Soul Clap ook meegewerkt aan een Braziliaanse podcast, vertellend over de nieuwe plaat, ondertussen fijne plaatjes draaiend. Hier dus:
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F40601181&show_artwork=true"></iframe>
Advertentie
Party Tips