Nieuws + Headlines
Talenten spotten op Springplank

Talenten spotten op Springplank

12 september 2013

Springplank is een redelijk nieuw feest in de Amsterdamse Club Up. Niet een plek waar de grootste namen worden gepresenteerd, maar de focus juist ligt op nieuw talent uit binnen- en buitenland. Vrijdag 27 september staat de derde editie gepland met rijzende sterren KANT, Shimmer en Le Point.

Muzikaal moet je het op Springplank zoeken in het warme gedeelte tussen house en deephouse. In die hoek valt sowieso veel te beleven de laatste tijd, zo ook een hoop nieuwe artiesten te ontdekken. Op voorgaande edities bracht Springplank al het Nederlandse debuut van Brits duo Trav & Volta en de Tunesiër Haze-M, wat leidde tot twee dik uitverkochte feesten met een meer dan lekker sfeertje.

Dat belooft dus wat wanneer op vrijdag 27 september wederom drie talenten zich laten horen. KANT is de meest opvallende naam, een Deens producer die eerder al een hit scoorde met zijn track A Love Like This. Hij bracht zijn muziek al uit op labels als Sleazy Deep, Suara en Electronique, en levert ook steevast fijne deephouse-setjes af -wij zijn voordat hij dit Nederlandse debuut maakt al fan..

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F9672823&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>

Springplank brengt op de 27e ook dj's Shimmer en Le Point. Eerstgenoemde is een aardige bekende uit het Amsterdamse circuit en stond al op feesten als A Day at the Park en Pleinvrees, en is ook betrokken bij de oprichting van het nieuwe label Pleinvrees Records.
Le Point is de resident van Springplank en gaat, afgaande op de sets die hij recentelijk afleverde, een hele grote worden. Mocht je hem nog niet kennen, hier een promo mix die hij voor het feest maakte -laat de voorpret beginnen!

Advertentie
Party Tips