Nieuws + Headlines
Techno op de maandag: Orlando Voorn - I Know (Techno Mix)

Techno op de maandag: Orlando Voorn - I Know (Techno Mix)

20 februari 2017

Om die altijd vervelende maandag even af te stoffen brengt Dance.nl je regelmatig een nieuwe technokraker. Deze week Orlando Voorn met zijn technoversie van de track I Know.

Orlando Voorn heeft altijd een status aparte gehad in Nederland. Aan de ene kant is er altijd veel waardering voor zijn werk geweest en wist hij zich zo goed te identificeren met het 'Detroit-geluid' dat sommigen zelfs dachten dat hij daar geboren was. Aan de andere kant lijkt de echte erkenning er, zeker in ons land, ook weer niet echt te zijn gezien het matige aantal boekingen dat Voorn hier kreeg en krijgt, zeker toen hij juist daarvoor in 2015 weer remigreerde.

Ondertussen woont Voorn echter weer in de States en slaan de funky releases van zijn hand de liefhebber weer om de oren. De Techno Mix van zijn plaat I Know is er één die de dansvloeren in clubs en op festivals zeker gaat beroeren de komende tijd. De plaat komt officieel komende woensdag uit via Snail Juice Records Ltd. als onderdeel van een EP met meerdere mixen van I Know. Geniet!

Advertentie
Party Tips