Nieuws + Headlines
Time Warp presenteert volledige line-up

Time Warp presenteert volledige line-up

09 februari 2016

Een van de bekendste technofeesten van Europa heeft haar volledige line-up bekend gemaakt. Over het algemeen zijn daarop vooral oude bekenden terug te vinden.

Time Warp 2016, en dan bedoelen we de échte Duitse editie in Mannheim, nadert met rasse schreden. De line-up is vandaag bekend gemaakt en is er één vol bekende gezichten. Grootheden als Sven Väth, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Carl Cox en Ricardo Villalobos zullen Mannheim op 2 april voor de zoveelste keer aandoen waar Solomun, het live duo Schwarzmann (Âme en Henrik Schwarz), Kölsch en Apollonia voor het eerst op de stages van Time Warp zullen aantreden. De 22ste editie van Time Warp vindt uiteraard weer in Mannheim plaats. Mannheim zal dan voor even volledig gefocust zijn op techno wanneer ongeveer 17.000 bezoekers van over de hele wereld de middelgrote Duitse stad zullen aandoen.

Time Warp kende een roerige en lange geschiedenis. Het groeide uit van een underground 'warehouse' party tot het hedendaagse festival in de Maimarkthallen in Mannheim – een locatie waar het evenement eindelijk z'n echte thuis heeft gevonden en die voor het event gemaakt lijkt. Met betrekking tot de line-up wordt Time Warp al sinds 1994 beschouwd als een soort van familiegebeuren voor dj's en artiesten die de Europese technoscene mee hebben helpen vormen sinds dag één. Dat is in 2016 nog steeds goed terug te zien. Namen als Chris Liebing, Marco Carola, Luciano, Nina Kraviz, Joseph Capriati, Jamie Jones, Monika Kruse, Seth Troxler B2B The Martinez Brothers, Adam Beyer, Pan-Pot en de hierboven al eerder genoemde grootheden, ze zijn er allemaal wederom bij.

Ook al lijkt Time Warp toch vooral een feest voor een select gezelschap van terugkerende artiesten, toch probeert de organisatie wel degelijk ook fijne keuzes te maken voor wat betreft jaarlijkse nieuwkomers. Zo is DIYnamic-baas Solomun een welkome toevoeging aan het geheel, aangezien hij ook duidelijk een artiest is die zijn stempel op de scene drukt via zijn Neon Nights-label en de DIYnamic Outdoor events over de hele wereld. Wie ook voor het eerst optreedt is het live duo Schwarzmann aka Henrik Schwarz en Frank Wiedemann van Âme. Beiden waren al grootheden van zichzelf maar deze samenwerking belooft nog veel meer goeds. Daarnaast zijn ook Petar Dundov en Recondite voor het eerst van de partij op Time Warp DE. Uiteindelijk zullen veertig artiesten het publiek gaan vermaken op deze aankomende tweede april.

Alle informatie:

Time Warp 2016

Zaterdag, 2 April 2016

Locatie:

Maimarkthallen, Xaver-Fuhr-Strasse 101, Mannheim, Duitsland

Uren:

20h00– 14h00

Tickets:

Kosten 65€ en zijn te verkrijgen op de website www-time-warp.de. Travel partner www.festticket.com biedt ook packages aan met hotel die al starten aan 99€ - hoe sneller je boekt, hoe beter de deal. Twijfel dus niet langer!

Time Warp Line-up (in alfabetische volgorde):

Adam Beyer, Alle Farben, Apollonia, Bunte Bummler, Carl Cox, Chris Liebing, Dixon, Dubfire, Falscher Hase, Jamie Jones, Joseph Capriati, Karotte, Kölsch, Laurent Garnier, Len Faki, Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Magda, Marco Carola, Monika Kruse, Nick Curly, Nicole Moudaber, Niconé & Sascha Braemer, Nina Kraviz, Pan-Pot, Petar Dundov live, Recondite live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Sasch BBC, Schwarzmann live, Sedee, Seebase, Seth Troxler b2b The Martinez Brothers, Solomun, Steffen Baumann, Steffen Deux, Sven Väth, Tale Of Us

Advertentie
Party Tips