Nieuws + Headlines
Tresor viert 25-jarig bestaan met 3-daags festival

Tresor viert 25-jarig bestaan met 3-daags festival

24 mei 2016

De beruchte en befaamde Tresor Club uit Berlijn bestaat 25 jaar, en dat wordt gevierd met een groots festival dat maar liefst drie dagen zal beslaan.

Het 25-jarig jubileum van één van de bekendste clubs ter wereld kan de echte fans amper ontgaan zijn. Gedurende dit gehele jaar kwamen en komen er al allerlei speciale releases uit op het Tresor-label en heeft Tresor overal ter wereld jubileumfeesten georganiseerd. Op 30 april jongstleden was bijvoorbeeld de Amsterdam Radion de gastheer van het Berlijnse instituut, een marathonfeest dat nog velen bij zal staan. Maar van 21 tot en met 24 juli 2016 zal de kroon op het jubileumjaar worden gezet als Tresor het 25-jarig bestaan viert met een heus driedaags festival, het eerste festival dat Tresor ooit georganiseerd heeft. Het festival zal zowel in de eigen club gehouden worden alsook in een deel van het Kraftwerk-gebouw waarin de Tresor gelegen is.

Qua muziek hoeft er ook niet gewanhoopt te worden: Het festival zal een les in geschiedenis van 25 jaar elektronische muziek worden, en dan zowel van elektronische muziek in het algemeen als in de muziek die gedurende al die jaren in de club is gedraaid. Verwacht daarom namen als Robert Hood, Daniel Bell, John Tejada, Gerald Donald (presenting (Arpanet), Blake Baxter en Borderland (Moritz von Oswald & Juan Atkins).

Maar dat is niet alles. Ook zullen er live sets ten gehore worden gebracht van Surgeon, O/V/R (Regis & James Ruskin) en TR-101 (DJ Pete & Sleeparchive) en dj-sets van DJ Stingray, Sterac, Pacou, Dasha Rush, Donato Dozzy, DJ Deep, Jonas Kopp, Marcelus en nog veel meer. Kijk voor tickets en meer informatie over dit unieke festival op http://tresorberlin.com/25-years-festival/.

Advertentie
Party Tips