Nieuws + Headlines
Unieke dance-shows Elton John en Lenny Kravitz op Ibiza

Unieke dance-shows Elton John en Lenny Kravitz op Ibiza

04 juli 2012 Afgelopen dagen vond het allereerste dancefestival van Ibiza plaats: 123 Ibiza. Een driedaags evenement waar naast dj's als David Guetta en Tiësto ook pop- en rockhelden als Elton John, Sting en Lenny Kravitz optraden. Het leverde een paar opvallende collabs op, bekijk hier de eerste beelden.

Van tevoren was het al geruchtmakend. Elton John, toch al geïnteresseerd in dancemuziek, zou samen met Australische dance-act Pnau gaan optreden.

Beide partijen werken al aan een gezamenlijk album, deze op 123 Ibiza opgenomen video bewijst dat er werkelijk iets gaande is.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dlbxDEu8TDg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En dan was er ook nog die andere, misschien nog wel opvallender samenwerking: Lenny Kravitz met techno-dj en Cadenza-baas Luciano. Weinig beelden hiervan, onderstaande video is echter het bewijs. Helaas een korte video en van zeer slechte geluidskwaliteit, maar we weten nu in ieder geval dat het heeft plaatsgevonden -benieuwd of de heren vaker samen zullen werken.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7zSNGHe91P4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Meer over 123 Ibiza op hun website.

Advertentie
Party Tips