Nieuws + Headlines
Unieke samenwerking Jason Derulo en #1 DJ Hardwell‏

Unieke samenwerking Jason Derulo en #1 DJ Hardwell‏

11 december 2014

Hardwell is een unieke samenwerking aangegaan met zanger Jason Derulo, één van ’s werelds populairste artiesten van dit moment. Het nummer ‘Follow Me’, dat uit deze samenwerking is voortgekomen, staat op Hardwell’s eerste artiestenalbum ‘United We Are’. ‘United We Are’ komt uit op 23 januari, maar is vanaf vrijdag 12 december als pre-order beschikbaar op iTunes. Het album van Hardwell bevat naast deze ook andere opvallende samenwerkingen, waaronder met Mr. Probz en met Tiësto & singer-songwriter Andreas Moe.

Andere artiesten die een bijdrage hebben geleverd aan ‘United We Are’, zijn Fatman Scoop, W&W, Bright Lights, Harrison, Jonathan Mendelsohn, Headhunterz, Haris, Funkerman feat. I-fan en DallasK. De Britse zanger Chris Jones is te horen op de huidige hitsingle ‘Young Again’, waarvoor Hardwell vanavond een Gouden plaat ontving in de uitzending van RTL Boulevard.

Hardwell over de samenwerking met Jason Derulo: “Dat ik de kans heb gekregen om voor dit album met Jason te werken, voelt als een droom. Ik ben al langere tijd een groot fan van zijn werk. Het idee om een track met hem te maken had ik al een tijdje; mijn sound en stijl gecombineerd met zijn kenmerkende stem en tekstuele flair, dat moest wel iets bijzonders worden. Ik ben ontzettend trots op deze track en op het feit dat ik de kans heb gekregen om samen te werken met een artiest voor wie ik zoveel respect heb.”

Jason Derulo over de samenwerking met Hardwell: “Toen Hardwell en ik besloten samen te werken, wist ik dat wat we zouden kunnen maken ongelooflijk zou zijn, maar ‘Follow Me’ is zo vernieuwend, ik kan niet wachten de track met de fans te delen.”

‘United We Are’ is vanaf vrijdag 12 december vooruit te bestellen via iTunes, en komt op vrijdag 23 januari 2015 zowel digitaal als fysiek uit.

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL 
www.twitter.com/HARDWELL

Advertentie
Party Tips