Nieuws + Headlines
Vato Gonzalez scoort weer in UK

Vato Gonzalez scoort weer in UK

14 januari 2013 Hij blijft maar internationaal scoren, 'onze' Vato Gonzalez. Deze week is zijn nieuwste track Not A Saint de tweede hoogste binnenkomer in de Britse Top 40. Alleen de nieuwe single van David Bowie scoort hoger, je kunt het van slechtere artiesten verliezen.

Not A Saint is nu op de 20e positie binnengekomen. De track is een samenwerking met de Britse rapper Lethal Bizzle, o.a. bekend van grime hits als Pow en Oi, en zanger Donae’o, bekend van clubhit Party Hard. Het succes volgt op Gonzalez' vorige UK hit, Badman Riddim, die tot de 7e positie reikte.

Gonzalez' nieuwste hitsingle is bovendien een hit op YouTube. Ruim 4.2 miljoen views heeft de video al, terwijl het nummer naar verluidt ook in aanmerking komt als anthem voor de FA Cup, zeg maar de KNVB Beker van Engeland. De winnaar mag uiteindelijk tijdens de finale in het Wembley Stadium in Londen de single ten gehore brengen. Toe maar, go Vato!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oS4q2g7RJ4A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Advertentie
Party Tips