Nieuws + Headlines
Victorie trekt Nederlands elektronisch talent naar Noord-Holland

Victorie trekt Nederlands elektronisch talent naar Noord-Holland

30 april 2015

Northern Exposure Electronic Festival (N.E.E.F.) heet het nieuwe opvallende initiatief van Podium Victorie in Alkmaar. Op zaterdag 2 mei a.s. kun je in drie verschillende zalen vanaf 20:00 uur het meest opvallende talent op elektronisch vlak horen dat van Nederlandse bodem afkomstig is. Het signaal wat Victorie hiermee afgeeft is duidelijk: de kop van Noord-Holland voorzien van het betere alternatieve elektronische geluid.

Meten met de betere indoor festivals

Volgens Dance Programmeur Jeroen van Schie moet N.E.E.F bezoekers trekken die graag naar festivals als PITCH, CATCH en 5 Days Off gaan. N.E.E.F. is weliswaar een kleinere variant en met aanzienlijk minder budget gerealiseerd, maar om te kiezen voor louter Nederlands product, daar geeft dit startende indoor festival direct haar visitekaartje af.

“Het is niet altijd nodig om topkwaliteit van ver te halen om bezoekers te trekken. We zijn enorm blij met het gerealiseerde programma. Iedereen wilde heel graag meewerken om dit project te realiseren en dat is een goed teken. Het genre spectrum is enorm breed en de liefhebber komt hier echt volledig aan zijn trekken”, aldus de tevreden programmeur. De line up ziet er als volgt uit:

Live:

Änimal, Falco Benz, Feiertag, Kypski, Moods, Satori, Yakumo, Weval

DJ's:

AKKA, Applescal, Bas Dobbelaer, Camiel Daamen, DJ DNS, Ganz, Neerslag, Ocean, San Holo, Tinlicker

N.E.E.F. heeft toekomst

Over ruim een jaar verhuist Victorie van de Breedstraat naar Overstad. Dan wordt de capaciteit nagenoeg verdubbeld. Hiermee gaan ook de doelstellingen en ambities van N.E.E.F gepaard. Uiteindelijk moet het festival doorgroeien naar een weekendfestival en mogelijk zelfs tot een outdoor-evenement.

Tickets en informatie:

Earlybird € 12,50 ex servicekosten

Regular Ticket € 16,50 ex servicekosten

Meer informatie kun je vinden op de website van Podium Victorie en op Facebook.

Advertentie
Party Tips