Nieuws + Headlines
Video: Mysteryland Chili gaat los

Video: Mysteryland Chili gaat los

16 januari 2013 Hier in Nederland weten we wel een beetje wat feesten is. En weten we ook wel iets van festivals organiseren. Maar positioneer zo'n festival in, pakweg, Chili, en je krijgt een gekkenhuis. Onlangs streek Mysteryland er voor de tweede maal neer, de nu verschenen aftermovie toont waanzinnige taferelen.

Het gebeurde allemaal op 14, 15 en 16 december in Picarquin, aan de voet van het Andes gebergte. En zoals ID&T hier iedere zomer een dag lang voor spektakel zorgt in de Haarlemmermeer, zo ging dat in Chili dus meerdere dagen los.

En laat het maar aan die Zuid-Amerikanen over om keihard uit hun dak te gaan. Het was de tweede editie van Mysteryland Chili, maar nu al verschenen er 25.000 laaiend enthousiaste partygangers. Dat werd dus wel gezellig, daar in de Chileense zon.

Zeker met een Mysteryland-waardige line-up, waaronder ook Nederlandse toppers als Chuckie, Sander van Doorn, Daniel Sanchez, de boys van Q-Dance, Sunnery James & Ryan Marciano, Luna... Zeg maar gerust Hollands Glorie met Latijns temperament, ID&T heeft er weer een succesverhaal bij.

Zoals je wel kunt afleiden uit de aftermovie, kijk en geniet:

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Z0z4oiZaUnQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Advertentie
Party Tips