Nieuws + Persberichten
Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

01 januari 1970 Zo herkenbaar: je bladert een oud foto-album door en het schaamrood vliegt je naar de kaken. Hoe heb je er in vredesnaam ooit zo bij kunnen lopen? We hebben allemaal wel periodes beleefd waarin we naar ons eigen gevoel überhip en supercool gekleed gingen, maar waarvan we nu alleen maar kunnen denken 'OMG'! Plateauschoenen, naveltruitjes, hoog opgetrokken en met een riem aangesnoerde jeans, tuinbroeken en mohairtruien in fluorkleuren, komt het je bekend voor? En dan zijn die vreselijke fashion no-no’s ook nog vastgelegd op de gevoelige plaat! Vanaf nu hoef je niet meer stiekem die oude foto’s weg te moffelen want met de Only Modeflaters wedstrijd heb je de kans om met jouw meest vreselijke modecreatie een geweldige prijs te winnen.

Bij Only vinden ze dat je beter lol kunt hebben om jezelf en de foute modecombinaties van anderen, we hebben uiteindelijk allemaal wel eens meegedaan met een trend die toen hip was maar je achteraf de koude rillingen geeft. Daarom heeft Only een foto gallerij opgesteld op Only.com waar de foto van de meest foute outfit uiteindelijk zal worden beloond met een volledige Only collectie in jouw maat! En bij Only zijn ze niet kinderachtig want in de ‘Hall of Shame’ vind je ook de meest foute foto’s van de werknemers van Only zelf. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen lachen en natuurlijk om je eigen foute modecreatie te delen. Wie weet win je er zelfs wel een complete nieuwe Only garderobe mee.

Wat moet je hiervoor doen? Upload voor 6 september 2010 één of meerdere modeflater foto’s van jezelf uit de periode 1995-2010 op ONLY Denimize the world. Wie niet waagt die niet wint, toch?

Bron: Mixitup.nl
Advertentie
Party Tips