Nieuws + Headlines
W&W en Headhunterz komen met Shocker

W&W en Headhunterz komen met Shocker

18 juli 2014

Nederlands dj-duo W&W is de studio ingedoken met niemand minder dan Headhunterz. Een opvallende samenwerking, gezien de achtergronden van beide acts, maar de heren hebben elkaar gevonden in een onmiskenbare EDM sound. Check hier de teaser van Shocker.

De boys van W&W leerden we ooit kennen als trance-duo. Willem van Hanegem (jawel, zoon van..) en Ward van der Harst werden groot op Armada, het label van Armin van Buuren. De laatste jaren zijn ze echter steeds breder gaan klinken en is er een typisch EDM-geluid ontstaan, op de meest recente DJ Top 100 eindigden de heren hierdoor op een stoere 14e plaats.

Voor Headhunterz geldt eigenlijk hetzelfde. De dj/producer uit Veenendaal maakte naam in de hardstyle, maar zoals die stijl steeds meer vat kreeg op de big room house ging ook hijzelf steeds bredere producties afleveren. Inmiddels staat hij als hoogste hardstyle-dj op nummer 23 van de DJ Top 100.

Dus ja, logisch dat beide acts elkaar nu vinden in de zogenaamde EDM. Het resultaat is Shocker, een track die de trance/electrohouse van de ene act verbindt met de hardstyle energie van de andere. Binnenkort verschijnt ie op Mainstage Music, het label van W&W.

Check hier alvast de trailer van Shocker:

Advertentie
Party Tips