Reviews + Partyreports
A date at night: Click meets Rockit

A date at night: Click meets Rockit

08 maart 2010 Zaterdag 6 maart ontmoetten Click en Rockit elkaar voor de eerste keer sinds twee jaar, wederom in de Westerunie. Volgens bepaalde bronnen was het twee jaar geleden een heftig feestje, hoog tijd voor een herkansing dus!

Eigenlijk gingen we d’r heen zonder al te hoge verwachtingen, helemaal omdat toch wel elk feestje vorige week moest concurreren met 5 Days Off. Zaterdagavond draaide het bij de rivaal niet om techno, techhouse en house, dus wat dat betreft zat het de organisatie mee. Overigens, ook de locatie was in hun voordeel. De Westerunie is veel beter en handiger opgezet dan de Paradiso en de Melkweg en de uitstraling schreeuwt techno: rauw en industrieel.

Anyhow, zonder verwachten kwamen we een uurtje of half een aanzetten. Ondertussen was het al uitverkocht, vol zou het dus in ieder geval zijn. De eerste indruk was om eerlijk te zijn toch een beetje zozo. Veelal jonge mensen die eruit zagen alsof ze voor het eerst naar een feestje gingen óf juist het andere extreme: 30 plussers die hard tegen hun midlife crisis aan het vechten zijn. Deze eerste indruk bleek de sfeer niet te bedrukken: hoewel het bij de Westerliefde-area het nog wat kalm aan ging, zat de sfeer bij de Westerunie-area er al goed in.

Na een uur realiseerden we ons dat er een thema aan het feest verbonden was: oranje zonnebrillen, Hawaï bloemenkransen, korte broeken, krokodillen… Het kon niet gek genoeg! Het thema bleek 40◦ degrees: door de meeste verstaan als een exotische Koninginnedag (denk veel bij elkaar geraapte accessoires).

De muziek overstemde het geheel gelukkig! Billy Nasty, Secret Cinema en Remy lieten zich van hun fijnste kant horen. De sfeer in de Westerliefde-area zat er iets minder in, maar zeker wel een fijne plek om wat ruimer te dansen. Jammer alleen dat het maar tot vijf uur duurde. Het zag ernaar uit dat de meesten zeker nog wel door hadden willen gaan. Maar ja, wat doe je er aan?! Al met al een leuke avond, met een fijn sfeertje. Op naar de volgende Click-editie op zaterdag 3 of 10 april. Dit keer zonder Rockit, dat dan weer wel.

txt Shoura van Brugge & Tessa Sosnowy
imgs defotomeisjes.com
Party Tips