Reviews + Singles
Above & Beyond - Walter White

Above & Beyond - Walter White

13 mei 2013

Label: Anjunabeats
Cat nr: ANJ278D
Stijl: progressive

Release: eind april 2013

Oordeel: 4/5De drie mannen achter Anjunabeats, het onlangs afgesloten Trance Around The World en hun nieuwste project Group Therapy hebben wederom een pakketje afgeleverd van hoogstaande kwaliteit. Above & Beyond brengt een genrekruisende plaat met een toonaangevende sound die nu de dansvloeren verovert. 

Eind april verschenen is Walter White de nieuwe clubbanger van de Britse dance-act. De track komt van hun album Anjunabeats Vol. 10 en is gebaseerd op de hoofdpersoon uit de hit tv-serie Breaking Bad. Evenals het album werd er erg uitgekeken naar de release van Walter White, misschien nog wel meer dan naar het album zelf. 

 

Net als in de serie neemt Walter White je mee langs verschillende emoties en persoonlijkheden. Het begint met een krachtige 128bpm progressive/tech-groove, gaat dan over in een melodieuze breakdown om vervolgens los te barsten met een mix van synths die menig publiek al tot extase heeft gebracht. We kunnen zeggen dat, net als A Thing Called Love en Sun & Moon, Above & Beyond ook deze kan toevoegen aan hun lijst vol meesterwerken uitgebracht onder het Anjunabeats label.

Onlangs nog een dikke hit op het Ultra Music Festival in Miami is Walter White vervolgens op nummer 36 binnengekomen in de beatport top 100 . Download 'm snel, want dit is een plaat die komende tijd nog menig club en festival op zijn grondvesten zal laten schudden.

Tom Kuiten

Tracks
1. Walter White

 

Party Tips