Reviews + Partyreports
Adam @ The Beach

Adam @ The Beach

04 augustus 2010 Static is al jaren het feestje van Bart Skils, niet te verwarren met Voltt, zijn feestje in Paradiso. Een aantal jaar geleden is Static in de zomer overgewaaid naar Woodstock69 in Bloemendaal. A match made in heaven! Deze Static-avond beloofde een hele bijzondere te worden, want niemand minder dan Mr Awakenings himself a.k.a Adam Beyer, zou namelijk zijn draaitafels op het Bloemendaalse strand installeren.

Bij binnenkomst onder het vliegende hert van Woodstock, draait Bart Skils de fijne zomerhit van 2010: No Worries van Butch. En inderdaad, wanneer het kleurrijke paradijs van Woodstock wordt betreden, verdwijnen alle zorgen als sneeuw voor de zon. Lekker een biertje doen, bijkomen van een topeditie van Shoeless Open Air - en dan breekt ook de zon gewoon nog even heerlijk door! Alsof het afgesproken werk is.

Overigens zijn de dj-optredens niet het enige dat deze strandtent op muzikaal gebied te bieden heeft. Dit seizoen staan op zondagmiddag namelijk vaak live-acts op het programma van Woodstock. Zo valt vandaag de liveband Novellas Progressive als voorprogramma te bewonderen. Deze band draait om twee bijzondere broers uit Mozambique: Nello en Isoldo. Hun zomerse repertoire bestaat vooral uit dansbare nummers met super funky grooves, pakkende jazzy harmonieën en teksten in het Portugees, Xangana, Frans en Engels. Een mooie warming-up dus om alvast lekker de zomerse sfeer te pakken te krijgen.

Ook een heerlijke maaltijd van Foodstock is meer dan geschikt als voorbereiding op de man van de avond. Van de Zweedse technokoning, ook bekend van het Drumcodelabel, wordt natuurlijk een onvergetelijke avond verwacht vol muzikale hoogstandjes. Beyer maakt de verwachtingen meer dan waar, ook al is een deel van het publiek een beetje truttig en stil vanavond. Misschien heeft het iets te maken met de festivals van de zaterdag ervoor? Desalniettemin bewijst Beyer hier maar weer eens dat hij zich, behalve draaien voor 30.000 man op een groot festival, ook perfect thuisvoelt op een intiem feestje op het strand. Beyer heeft er sinds zondag weer een aantal fans bij – zoveel is zeker. En wat Static betreft, dit is en blijft een geweldig!

txt & imgs Fleur Reuser
Party Tips