Reviews + Singles
Audiojack - No Equal Sides EP

Audiojack - No Equal Sides EP

05 november 2012 Label: 2020 Vision
Cat nr: VIS230
Stijl: deephouse

Release: 5 november 2012

Oordeel: 4/5
Audiojack kent al enkele jaren een ware opmars. Dit duo uit Leeds speelt zich niet alleen in de kijker met vele geslaagde remixes, maar ook met eigen producties voor labels als Diynamic, Get Physical en BPitch Control.

Nu is er deze release voor het gerenommeerde 2020 Vision-label. No Equal Sides is de pure deephouse Audiojack die we gewend zijn. Door gebruik te maken van opzwepende synth geluiden en harde dropkick snares wordt deze track een knaller van formaat.

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F2652167&show_artwork=true"></iframe>

Na zo'n feesttrack kan Tunnel Vision misschien als een verrassing klinken. De vocals en de loungey, zweverige sounds maken van Tunnel Vision een luistertrack in plaats van een dansplaat. Desalniettemin een leuk en aangenaam intermezzo.

In Principle start wat meer break-loungey maar kan dan rekenen op een uitbraak van dub sounds, experimentele break geluiden en geweldige climaxen. Interessant gevarieerde plaat van een tweetal dat we in de gaten moeten gaan houden.

Kwinten Lambrecht

Tracks
1. No Equal Sides
2. Tunnel Vision
3. In Principle
Party Tips