Reviews + Singles
Axwell - Center Of The Universe

Axwell - Center Of The Universe

10 juni 2013

Label: 541
Cat nr: 541265D
Stijl: house

Release: 10 juni 2013

Oordeel: 4/5Legendarisch, zo werd het trio Swedish House Mafia genoemd. Op 24 maart vond tijdens het Ultra Music Festival in Miami hun laatste gezamenlijke optreden plaats, tot grote teleurstelling van de ontelbaar vele fans.

Deze hoeven echter niet lang te treuren, want de heren Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso gaan afzonderlijk vrolijk door met het produceren van moddervette hits. Zo domineert de laatstgenoemde momenteel de charts met Reload, een samenwerking met Tommy Trash.

Natuurlijk blijft Axwell ook niet stil zitten en doorbreekt de stilte met een flitsende track, die hij in 2009 al ten gehore bracht tijdens een van zijn sets en waarmee hij een enorme hype creëerde. Fans die als een blok vielen voor Center of the Universe kunnen hun hart nu ophalen met deze 'remode version', een zonovergoten genot voor het oor die ongetwijfeld op menig aankomend festival uit de speakers gaat knallen.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/UKVGoibN5Zw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De track bouwt rustig op onder begeleiding van de piano, die het fundament legt voor de melodie. Samen met de opzwepende vocalen wordt er toegewerkt naar een eruptie van energie en euforie, die de honger naar house uit de Zweedse hoed snel doet stillen.

Hier word je gewoon blij van. Een uiterst fijne release die de zon nèt wat harder laat schijnen. Aanrader!

Patrick Kannberg

Tracks
1. Center Of The Universe

Party Tips