Reviews + Partyreports
Beatloverz: speeltuin voor de tieners

Beatloverz: speeltuin voor de tieners

08 april 2010 Beatloverz zou zo perfect kunnen zijn. Geweldige locatie, goede dj’s en perfect geluid. Dat was er allemaal wel, alleen de mensen die op het feest afkomen maakten het voor mij iets minder leuk.

Vol goede moed ging ik zaterdag met een vriendin naar de Maassilo. Met in mijn achterhoofd nog de leuke feesten die daar een paar jaar geleden gegeven werden. Maar, zodra ik binnenkwam zag ik het al. De leeftijd van de overige bezoekers was in de afgelopen tijd drastisch gekelderd. Lag de gemiddelde leeftijd vroeger rond de vijfentwintig, zaterdag leek het wel 18+, een enkele verdwaalde 25-plusser daargelaten. Zonde, want daarmee snijden de Maassilo en Beatloverz zichzelf in de vingers. Een ander puntje waar de Maassilo iets aan zou kunnen doen, zijn de kluisjes. Kluisjes zijn fijn, maar niet als je eerst moet gaan lopen zoeken naar een kluisje die uiteindelijk een verdieping lager blijkt te zijn…

Na het opbergen van de jassen kon er dan eindelijk gedanst gaan worden. Bij het Raw Beats Mainstage stond iedereen al snel uit zijn dak te gaan, niet verwonderlijk met dj’s als Chuckie, Shermanology, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano en Vato Gonzalez. In deze zaal was de sfeer het best. Alleen, en ik hoop dat de betreffende heren dit lezen, hou voortaan je shirt aan heren! Hoe leuk het ook kan zijn om naar ontblote bovenlijven te kijken, in een club als de Maassilo ziet het er niet uit als er ineens wat mannen zonder bovenkleding rond lopen. Zeker niet als het zweet met druppeltjes van de rug afloopt - BAH!

Op naar de volgende zaal dan maar: de Latin Beatz area. Hier namen Franklin Rodrigues, Marc Macrowland, Mike Joshua, Gabriel & Castellon en D-Rashid plaats achter de draaitafels. De feeststemming zat er hier iets later in, maar misschien kwam dat doordat de mensen het eerst te druk hadden met het eten van lekkere hapjes die in deze zaal verkrijgbaar waren. Om half één opende ook de laatste zaal zijn deuren. Area Loving Beatz opende met The Flexican die al snel voor een volle zaal zorgde. Billy the Klit nam het daarna samen met Irwan over. Jaziah en Dyna maakten het kwartet in deze area compleet.

Al met al had ik zaterdagavond bij Beatloverz een leuke avond, maar zal ik er snel terugkomen? Nee. Een leuke avond betekent voor mij toch ook dat er iets meer midden twintigers moeten zijn: locatie en muziek alleen 'just don’t do it for me'.

txt Lisette Hannaart
imgs cbimages.eu
Party Tips