Reviews + Singles
Bob Sinclar - Summer Moonlight

Bob Sinclar - Summer Moonlight

24 april 2013 Label: 541
Cat nr: 541255D
Stijl: house / pop

Release: 22 april 2013

Oordeel: 4/5


Bob Sinclar komt deze maand met zijn nieuwste album, Paris By Night. Ondertitel is A Parisian Musical Experience, dat belooft wat van deze welbekende dance-hippie. Want Sinclar staat erom bekend steeds nieuwe paden te bewandelen, weliswaar met een typische dance sound, maar ook niet bang om zich buiten de club te begeven.

Nadat hij een paar jaar geleden nog een reggaeplaat uitbracht is het dan juist weer goed om te horen dat hij met Summer Moonlight, de eerste single van Paris By Night, zich weer volledig op de dansvloer richt.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/72anvTVCN9U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De track is een melancholische poptrack geworden, een sterke meezinger zoals hij dat met zijn grote hit Love Generation ook al liet horen. Ja, dit wordt wel zo'n plaat die we komende zomer op vele stranden voorbij horen komen, Sinclar is weer volledig in vorm.

Remixen van deze single zijn er trouwens van Yellow Team, dat de clubvibe nog wat extra opschroeft, en Ben Delay, die er een relaxter, disco-achtige groover van maakt. Erg leuk allemaal, het goede nieuws blijft echter dat Bob Sinclar weer terug is, laat dat album maar komen!

Nico van der Plas

Tracks
1. Summer Moonlight (radio edit)
2. Summer Moonlight
3. Summer Moonlight (Yellow Team remix)
4. Summer Moonlight (Ben Delay remix)
Party Tips