Reviews + Partyreports
Dansen voor kids in Nicaragua

Dansen voor kids in Nicaragua

12 april 2010 Vrijdagavond 9 april is Utrecht en de rest van Nederland uitgenodigd in de Monza om te dansen voor het goede doel. De entree voor You Are Invited gaat naar Stichting Samen Scholen. Deze stichting is opgericht voor kids in Nicaragua. Het heftige regenseizoen in dit land verwoest ieder jaar talloze scholen. Niet erg bevorderlijk voor het onderwijs in dit Zuid-Amerikaanse land. Deze jongens en meisjes verdienen een goede leeromgeving en daar is Club Monza het mee eens. Daarom vanavond een benefietfeestje voor onze medemens hier ver vandaan.

De line-up is veelbelovend. Onder andere Jeroenski, Baggi Begovic en Groovenatics zijn er bij vanavond. Met als klap op de vuurpijl dj Roog (Hardsoul).

Klokslag twaalf uur, Melvin Reese achter de draaitafels. De avond is nog jong, de bar wordt drukbezocht, en de dansvloer stroomt inmiddels vol. Dansen voor Nicaragua, bewust of onbewust. Diegenen die er van op de hoogte zijn, zijn enthousiast! Iedereen is het er mee eens dat je deze kids niet aan hun lot over kunt laten en een feestje als dit is geen straf..

Zo denkt ook dj Roog erover. Hij levert zijn bijdrage door hier vanavond te draaien. Of ie hier bewust voor gekozen heeft? “Jep!” Zou ie overigens alle verzoeken als dit aannemen, dan zou hij de hele maand alleen máar voor charity doeleinden staan draaien. Dat is niet echt een optie natuurlijk. Maar wanneer hij achter een stichting staat, zet hij zijn skills hier graag voor in!

Voordat Roog de desk betreedt, is het de beurt aan Youri Donatz om het publiek te entertainen. Samen met MC Roga zorgt hij voor te gekke sounds. Hij eindigt zijn set met een keiharde bas. De toko gaat los! Om drie uur neemt Roog de boel over. De laatste bankhangers verkassen nu massaal naar de dansvloer. Iedereen lijkt zich uitstekend de vermaken. En de gedachte dat men hiermee die kids in Nicaragua aan een school helpt, maakt het feest van vanavond extra geslaagd. Zij blij, wij blij!

txt & imgs Gerda van den Dool
Party Tips