Reviews + Singles
Fritz Kalkbrenner - Little By Little (oa Agoria remix)

Fritz Kalkbrenner - Little By Little (oa Agoria remix)

08 februari 2013 Label: Suol
Cat nr: SUOL045
Stijl: techhouse

Release: 8 februari 2013

Oordeel: 4/5


Little By Little is de tweede single van het aanstormende nieuwe album van Paul’s wonderbroertje Fritz Kalkbrenner. Duiken op album Sick Travellin al geregeld Kalkbrenners vocalen op, ook in deze track zit de stem van de producer perfect verwerkt en creëert deze telkens weer een climax van jewelste. Instrumentaal klinkt deze schijf even opzwepend als we van Fritz gewend zijn, en ook de gitaarrif is een leuke extra.

De Sunlune (een gezamenlijk project van Frans producers Agoria en Everydayz) remix klinkt dieper en ook de onderliggende bas wordt harder doorgetrokken. We kunnen vooral concluderen dat deze versie minder ‘strak’ klinkt en wat meer intelligent en doordacht. De Sunlune dub remix van Agoria klinkt gelijkaardig -sterke tracks!

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F76415306"></iframe>

De Jonas Woehl remix gaat dan weer naar de progressieve kant toe, met een strakke bassline en wat extra shaky geluidjes. Jonas Woehl wordt getipt als Get Physical’s rising star, dus hou hem maar in de gaten!

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75427304"></iframe>

Kwinten Lambrecht

Tracks
1. Little By Little
2. Little By Little (Agoria's Sunlune remix)
3. Little By Little (Jonas Woehl remix)
4. Little By Little (Jonas Woehl dub)
5. Little By Little (radio version)
6. Little By Little (Agoria's Sunlune dub)

Party Tips