Reviews + Singles
Funkerman - Paradise & Dashboardlight

Funkerman - Paradise & Dashboardlight

04 maart 2013 Label: Can You Feel It
Cat nr:
Stijl: house / disco / acid

Release: 4 maart 2013

Oordeel: 5/5


Het is even stil geweest rond de Brabantse labelbaas, dj en producer Funkerman, maar die stilte wordt nu doorbroken met een lentefrisse dubbele release, bestaande uit de tracks Paradise en Dashboardlight.

Eerstgenoemde is een progressieve track met een groovy baslijn, kleine invloeden uit verschillende stijlen als techno en warme, energieke vocalen. Een plaat waar de liefde voor elektronische muziek vanaf druipt, gemaakt om puur te genieten, zowel thuis als in de club.

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F3712898&show_artwork=true"></iframe>

De tweede track, Dashboardlight, maakt een flinke draai aan de volumeknop onvermijdelijk. Deze kekke plaat werkt stuiterend toe naar een met acid house belegde break, om vervolgens op dezelfde funky tour verder te gaan en het maximale van de geluidsinstallatie te vragen.

Deze twee tracks onderstrepen nogmaals Funkerman’s veelzijdigheid en brede muzieksmaak en mogen zeker niet ontbreken in je huidige playlist. Welcome back met deze kwalitatieve toprelease.

Patrick Kannberg

Tracks
1. Paradise
2. Dashboardlight
Party Tips