Reviews + Partyreports
Fuse is terug!

Fuse is terug!

25 augustus 2011 Fuse is terug. Open and ready to techno the Brussels crowd! Na een sluiting van een maand voor wat fancy renovatiewerken én toevoeging van een rookkamer wordt er sinds 6 augustus weer gedanst in de Fuse.

Deze keer zijn SIS en Jay Haze uitgenodigd om een uitgelaten publiek aan het dansen te brengen. Na een harde opwarming set van resident DJ Deg, die enkele weken geleden nog met ‘Weekend Club invites Fuse’ in Berlijn speelde, treedt de Duitser SIS aan. De flamboyante DJ die op het Cocoon label en Cecille Records releases uitbrengt wordt meteen op handen gedragen door Fuse. Waarom? Omdat iedereen ervan houdt om harde beats te voelen, te ervaren en een héél klein beetje in het gezicht te krijgen.

SIS speelt ondermeer een remix van zijn eigen track Standing en Envision van Osunlade zorgt eveneens voor een ware explosie op de dansvloer. Doe daar nog een vleugje Afrikaanse vibes bij met de Madan Martin Solveig (!) remix van Salif Keita en de tropische, bloedhete avond kan niet meer stuk.

De Amerikaan Jay Haze sluit vanaf 4 uur af met knallende beats, bleeps, djingles en alles wat daar bij hoort. De Fuse sluit om 7 uur, maar Jay besluit om te draaien tot 7 uur 45. Dat vernam uw redacteur toch uit goede bron! Bereid je dus voor op een marathon wanneer Haze de stage betreedt…

Check Fuse voor de programmering.

txt Kwinten Lambrecht
img Ludovic Thysebaert
Party Tips