Reviews + Partyreports
Fusen met Raresh

Fusen met Raresh

15 april 2010 Wie in België zin heeft in een techno of minimal feestje, weet dat het met Fuse steeds een schot in de roos is. ’16 Years Fuse’ komt eraan, maar zaterdag 10 april was Raresh te bewonderen in de technotempel.

Resident Deg zorgt voor de warming-up deze avond. Hij brengt een erg kalme mix van diepe techno. Maar hij heeft moeite om de heupen echt aan het dansen te krijgen. Zijn opvolger, Alex Smoke, speelt na Deg een Ableton set die al iets meer uptempo is. Toch is het tijdstip waarop hij draait ietwat ongelukkig voor de sympathieke Fransman, hij speelt namelijk amper van één tot twee uur.


Wonderboy en Ricardo Villalobos’ protégé Raresh moet de klus dan maar zien te klaren. De goedlachse Roemeen, die een enorm hoog showgehalte bezit en een leuke interactie weet te verzilveren met het publiek, speelt de sterren van de hemel. Raresh weet zijn mixtalenten nogmaals te bevestigen. Door een cocktail van techno, deep minimal en techhouse te spelen. Er valt op te merken dat Raresh probleemloos een set van drie uur aan elkaar weet te draaien. De kwaliteit laat nooit te wensen over en de sfeer die hij brengt is fenomenaal. Afsluiten doet de andere resident, Pierre, om zeven uur gaat het slot op de deur!

Dit weekend was er één tussen de Bpitch Control label night (met Ellen Allien) en het eerste deel van het tweeluik van het zestiende verjaardagsfeest van de Fuse met Jef Mills. Tussen deze klappers weten de ‘minder bekende’ Alex Smoke en Raresh de Fuse na een tijdje vol te laten lopen. De sfeer zit er later op de avond goed in. Nogmaals een geslaagd feest in de Brusselse underground danstempel, die zijn status als één van de beste Europese clubs blijft bevestigen.

txt & imgs Kwinten Lambrecht
Party Tips