Reviews + Partyreports
Get Physical in Barcelona

Get Physical in Barcelona

24 augustus 2010 Wat is nou een leuke uitgaansgelegenheid in het buitenland, wanneer je op vakantie bent of geen zin hebt in het slappe weer van Nederland? Dance.nl ging naar Barcelona, waar de zon heet was en de feesten ook. Op 15 augustus was het tijd voor de Get Physical beach bash op Mac Arena Mar met M.A.N.D.Y (patrick), Audiofly, AlexKid en Lopazz (live)..

Niets is lekkerder dan een zondag afsluiten met een knaller van een beachparty. Die hebben we ook wel in Nederland, maar het lekkere weer wat er bij hoort hebben we iets minder vaak. Dance.nl ging naar Barcelona om het feest van Get Physical, het Berlijnse label van oa. Booka Shade en DJ T, te bezoeken. Bij aankomst op Mac Arena Mar tegen het begin van de avond was het publiek nog een beetje traag van het warme weer. Het was nog lekker warm en langzaam begon het te waaien, de favoriete feest situatie. Mac Arena Mar is mooi en erg intiem, er is een kleine dj-boot en een mooie bar en overal zijn kussens waar je op kan liggen. Het is een plek waar je gelijk verliefd op wordt en ook wil blijven dansen.

Het publiek gaat ondertussen helemaal los op de liveset van Lopazz. De muziek past bij de situatie van zon, zee en heerlijkheid. Het is vrij melodieus en wat vrolijker en lichter van geluid. Het valt op dat er ook heel anders gedanst wordt, op z'n Spaans. Na het eten is het tijd om helemaal los te gaan bij M.A.N.D.Y (patrick), Audiofly (Luca Saporito) en Alexkid. De vibe die deze jongens uitstralen is geweldig, om de beurt worden er platen op gelegd dan draaien ze samen en dan staat er een half uur maar één te draaien.
Het publiek vind het geweldig en Dance.nl voelt zich hier ook als een vis in het water. De moijto's vliegen je om de oren en langzaam koelt het af, maar op Mac Arena Mar wordt het steeds warmer. Dance.nl ontmoet nog meer Nederlanders die naar Barcelona zijn gekomen om te feesten, maar ook Mexicanen, Duitsers, Engelsen en dames uit Zweden staan los te gaan op deze mooie plek. Het is allemaal zo perfect.. het weer, de muziek, de sfeer... helaas stoppen al de leuke feestjes voor je gevoel te vroeg en zo ook in dit geval. Met een grote smile en een goed gevoel verlaat Dance.nl het mooie strand van Barcelona om terug te keren naar het hotel.

Mac Arena Beach is zeker een aanrader voor iedereen, of je nou van strandfeestjes houdt of gewoon lekker los wilt gaan. Dit is toch wel de plek van Barcelona. De line-up van het Get Physical label is er eentje van goede kwaliteit en ook zeker de moeite waard om voor te reizen!

txt & imgs Stephanie Popping
Party Tips