Reviews + Partyreports
Hernan Cattaneo in Antwerpen

Hernan Cattaneo in Antwerpen

03 april 2010 In samenwerking met Labyrinth productions en Pioneer mocht Café d’Anvers op vrijdag 2 april een grote mijnheer ontvangen. Niemand minder dan de Argentijnse top dj Hernan Cattaneo kwam op bezoek in Antwerpen.

Café d’Anvers was ingericht met het beste Pioneer materiaal, 4X CDJ 2000 CD spelers per dj booth met de allernieuwste mixer (DJM 2000) stonden ter beschikking van de deejays, dit kon niet mislopen. De avond startte aanvankelijk erg rustig; er werd progressive house gedraaid, al leek dit soms meer te lijken op lounge muziek. Het publiek was nogal moeilijk warm te krijgen.
Tot Hernan Cattaneo zich achter de mixer positioneerde. Café d’Anvers veranderde in een bloedhete danstent en algauw was de sfeer niet meer te bekoelen. Cattaneo maakte er een waar feest van, hij draaide een lekker diepe techhouse set, zweverige breaks en loeiharde climaxen spanden de kroon.
De leuke lichtshow onder je voeten en het underground-achtige interieur van Café d’Anvers maakten de boel compleet. De tijd vliegt als Hernan Cattaneo je meeneemt in zijn music expierence, on to the next one!

txt & imgs Kwinten Lambrecht
Party Tips