Reviews + Singles
I Am Oak - On Trees And Birds And Fire (Sam Feldt & Bloombox remix)

I Am Oak - On Trees And Birds And Fire (Sam Feldt & Bloombox remix)

09 september 2014

Label: Spinnin' Deep
Cat nr:
Stijl: deephouse

Release: 8 september 2014

Oordeel: 4/5Mooie release van Spinnin' Deep, de deephouse-kant van het wereldberoemde label. Zijn de reguliere releases op Spinnin' Records meestal stevige big room en/of progressive housetracks, ze kunnen blijkbaar ook de andere kant op. Deze remix is er een goed bewijs van.

I Am Oak is een Utrechtse band die veel folk maakt, terwijl Sam Feldt en Bloombox twee Nederlandse producers zijn die zich toeleggen op toegankelijk deephouse, op deze track komt dat heel goed samen. On Trees And Birds And Fire is gewoon ontspannen luistermateriaal waar de vocalen van I Am Oak's zanger Thijs Kuijken prima in passen. Een akoestische gitaarlijn en zeer chille blazers erbij en je hebt een aardige zomerhit. Jammer dat we nu de herfst in gaan, wij blijven 'm in ieder geval nog wel even draaien.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/160983471&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>

Roel Stevens

Tracks
1. On Trees And Birds And Fire (Sam Feldt & Bloombox remix)

Party Tips